PL | EN | RU

Пользуйтесь услугой без ограничений - получайте, анализируйте и сравнивайте подробно цены

Подписаться сейчас!

2024-09-02 13:03
Источник: www.fresh-market.pl
Станом на 2 вересня 2024 року ми маємо дані про ціни на кавуни на різних оптових ринках Польщі, зокрема у Варшаві (ринок Броніше), Вроцлаві (ринок Таргп'яст) та Лодзі (ринок З'ядова).
На ринку Броніше у Варшаві ціни на імпортні кавуни коливаються від 0,42 EUR до 1,05 EUR за кілограм. Зміна ціни становить 0,0%, що свідчить про стабільність ринку.
На ринку Таргп'яст у Вроцлаві ціни на кавуни варіюються від 0,84 EUR до 1,26 EUR за кілограм. Тут також спостерігається стабільність, оскільки зміна ціни складає 0,0%.
На ринку З'ядова у Лодзі ціни на кавуни знаходяться в діапазоні від 0,63 EUR до 0,94 EUR за кілограм. Зміна ціни також становить 0,0%, що вказує на стабільність цінової ситуації.
Таким чином, найнижчі мінімальні ціни на кавуни зафіксовані на ринку Броніше у Варшаві (0,42 EUR за кілограм), тоді як найвищі максимальні ціни спостерігаються на ринку Таргп'яст у Вроцлаві (1,26 EUR за кілограм).
Більше інформації про ціни на свіжі овочі та фрукти доступно в абонементі fresh-market.info.
Якщо ви хочете продавати продукцію в польські або центральноєвропейські торговельні мережі, зв'яжіться з нашим офісом, і ми вам допоможемо. Тел.: +48 603 811 818, email: freshmarket@freshmarket.eu.
Добавить комментарий
Опция комментирования доступна только для пользователей с купленной подпиской.