PL | EN | RU

Пользуйтесь услугой без ограничений - получайте, анализируйте и сравнивайте подробно цены

Подписаться сейчас!

2024-07-08 17:43
Источник: www.fresh-market.pl
На основі даних про ціни на різних оптових ринках Польщі, можна зробити висновок про значні коливання вартісного рівня свіжих овочів та фруктів.
На ринку Wroclaw (Targpiast) ціна на гарбуз становила від 1.26 EUR до 2.51 EUR за кілограм, без змін порівняно з попередньою датою.
На ринку Warsaw (Bronisze) ціна на яблука коливалася від 0.60 EUR до 0.90 EUR за кілограм, що також залишилося без змін.
У той же час, на оптовому ринку Poznan (Wielkopolska Gildia Rolno-Ogrodnicza) ціна на моркву становила від 0.80 EUR до 1.10 EUR за кілограм, що також не змінилося з попередньої дати.
На ринку Krakow (Rybitwy) ціна на картоплю була від 0.50 EUR до 0.70 EUR за кілограм, без змін порівняно з попередніми даними.
Таким чином, можна відзначити, що ціни на свіжі овочі та фрукти на різних оптових ринках Польщі залишаються відносно стабільними.
Більше інформації на тему цін на свіжі овочі та фрукти доступно за передплатою на fresh-market.info.
Якщо ви хочете продавати продукцію до польських або центральноєвропейських мереж магазинів, зв'яжіться з нашим офісом, і ми вам допоможемо. Тел: +48 603 811 818, email: freshmarket@freshmarket.eu.
Добавить комментарий
Опция комментирования доступна только для пользователей с купленной подпиской.