PL | EN | RU

Пользуйтесь услугой без ограничений - получайте, анализируйте и сравнивайте подробно цены

Подписаться сейчас!

2024-07-18 04:14
Источник: www.fresh-market.pl
На основі останніх даних про ціни на малину на різних оптових ринках Польщі, можна зробити висновки про значні коливання цін залежно від регіону.
На оптовому ринку у Варшаві (Bronisze) 17 липня 2024 року ціни на малину коливалися від 3.77 EUR до 7.33 EUR за кілограм. Зміна цін у порівнянні з попереднім періодом не спостерігалася, тобто зміна склала 0.0%.
На відміну від Варшави, на ринку у Вроцлаві (Targpiast) ціна на малину була вищою. Тут, станом на ту ж дату, ціни варіювалися від 7.33 EUR до 8.38 EUR за кілограм. Зміна цін також була відсутня, тобто зміна склала 0.0%.
На ринку у Лодзі (Zjazdowa) ситуація була дещо іншою. Ціни на малину за упаковку 0.5 кг становили від 2.51 EUR до 2.93 EUR, що в перерахунку на кілограм дає від 5.02 EUR до 5.86 EUR за кілограм. У порівнянні з попереднім періодом, ціни зросли на 36.8%.
Таким чином, можна зробити висновок, що ціни на малину значно варіюються залежно від регіону. Найвищі ціни спостерігаються у Вроцлаві, тоді як найнижчі – у Варшаві. Водночас ринок у Лодзі демонструє значне зростання цін.
Більше інформації на тему цін на малину та інші свіжі продукти доступно в абонементі fresh-market.info.
Якщо ви хочете продавати свій продукт у польські або центральноєвропейські торговельні мережі, зв'яжіться з нашим офісом, і ми вам допоможемо. Тел: +48 603 811 818, електронна пошта: freshmarket@freshmarket.eu
Добавить комментарий
Опция комментирования доступна только для пользователей с купленной подпиской.