PL | EN | RU

Пользуйтесь услугой без ограничений - получайте, анализируйте и сравнивайте подробно цены

Подписаться сейчас!

2024-07-09 15:15
Источник: www.fresh-market.pl
У цьому звіті ми розглядаємо поточні ціни на буряк на двох ключових оптових ринках Польщі, а саме на ринку Bronisze у Варшаві та ринку Targpiast у Вроцлаві.
На ринку Bronisze у Варшаві станом на 9 липня 2024 року ціни на буряк коливаються від 0.23 EUR до 0.29 EUR за кг. Вартість раннього буряка ćwikłowego, який продається в пучках, перебуває в діапазоні від 0.52 EUR до 0.63 EUR за пучок. Зміна цін у порівнянні з попереднім періодом відсутня, що вказує на стабільність ринку.
На ринку Targpiast у Вроцлаві станом на 8 липня 2024 року ціни на буряк складають від 0.21 EUR до 0.38 EUR за кг. Як і на ринку Bronisze, тут також не було відповідайних змін у цінах, що підтверджує стабільність ринку.
Більш детальну інформацію щодо теми звіту можна отримати в рамках передплати fresh-market.info.
Якщо ви хочете продавати свою продукцію у польські та центральноєвропейські торговельні мережі, будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом, і ми вам допоможемо. Тел: +48 603 811 818, email: freshmarket@freshmarket.eu
---
In this report, we will analyze the current prices for beetroot on two key wholesale markets in Poland, namely the Bronisze market in Warsaw and the Targpiast market in Wroclaw.
On the Bronisze market in Warsaw, as of July 9, 2024, prices for beetroot range from 0.23 EUR to 0.29 EUR per kg. The early ćwikłowy beetroot, sold in bunches, is priced between 0.52 EUR and 0.63 EUR per bunch. There have been no changes in prices compared to the previous period, indicating market stability.
On the Targpiast market in Wroclaw, as of July 8, 2024, beetroot prices range from 0.21 EUR to 0.38 EUR per kg. Similar to the Bronisze market, there have been no changes in prices, confirming market stability.
More detailed information on the subject of the report can be found with a fresh-market.info subscription.
If you wish to sell your products to Polish or Central European retail chains, please contact our office for assistance. Tel: +48 603 811 818, email: freshmarket@freshmarket.eu
Добавить комментарий
Опция комментирования доступна только для пользователей с купленной подпиской.