PL | EN | RU

Пользуйтесь услугой без ограничений - получайте, анализируйте и сравнивайте подробно цены

Подписаться сейчас!

2024-09-02 15:14
Источник: www.fresh-market.pl
На дату 2 вересня 2024 року, ми порівнюємо ціни на буряк та буряк столовий на двох основних оптових ринках Польщі: Варшава (Броніше) та Вроцлав (Таргпіяст).
На оптовому ринку Варшава (Броніше) ціни на буряк варіюються від 0.21 до 0.29 євро за кілограм, при цьому ціна залишилась без змін порівняно із попереднім періодом.
Також на цьому ринку буряк столовий (буряк ранній) коштує від 0.60 до 0.73 євро за в'язку, і ця ціна також не змінилася з попереднього періоду.
На оптовому ринку Вроцлав (Таргпіяст), ціни на буряк коливаються від 0.38 до 0.52 євро за кілограм з аналогічною стабільністю, без змін порівняно з попереднім періодом.
З огляду на ці дані, видно, що ціни на буряк та буряк столовий залишаються стабільними на обох основних ринках Польщі, з невеликими коливаннями між мінімальною та максимальною ціною.
Для отримання більше інформації на тему цінових тенденцій на ринку свіжих фруктів та овочів, ви можете підписатися на наш інформаційний ресурс fresh-market.info.
Якщо ви бажаєте продавати продукцію в польські або центральноєвропейські торговельні мережі, зв'яжіться з нашим офісом, і ми допоможемо вам. Телефон: +48 603 811 818 електронна пошта: freshmarket@freshmarket.eu
Добавить комментарий
Опция комментирования доступна только для пользователей с купленной подпиской.