PL | EN | RU

Пользуйтесь услугой без ограничений - получайте, анализируйте и сравнивайте подробно цены

Подписаться сейчас!

2024-08-07 13:03
Источник: www.fresh-market.pl
Станом на 7 серпня 2024 року, ціни на кавуни на польських оптових ринках залишаються стабільними. Розглянемо детальніше ціни на трьох основних ринках: у Варшаві (Bronisze), Вроцлаві (Targpiast) та Лодзі (Zjazdowa).
На ринку у Варшаві (Bronisze) ціна на імпортні кавуни коливається від 0,38 до 0,94 євро за кілограм. Зміна ціни у порівнянні з попереднім періодом становить 0,0%, що свідчить про стабільність ринку.
У Вроцлаві (Targpiast) ціна на кавуни варіюється від 0,52 до 0,94 євро за кілограм. Тут також не спостерігається змін у ціні, що підтверджує загальну тенденцію стабільності на ринку.
На ринку в Лодзі (Zjazdowa) ціни на кавуни становлять від 0,63 до 0,94 євро за кілограм. Як і на інших ринках, ціни залишаються незмінними, з показником зміни 0,0%.
Таким чином, на всіх трьох розглянутих ринках ціни на кавуни залишаються стабільними. Найнижча ціна зафіксована на ринку у Варшаві (Bronisze) - 0,38 євро за кілограм, а найвища - 0,94 євро за кілограм на всіх трьох ринках.
Більше інформації про стан ринку доступне в абонементі fresh-market.info.
Якщо ви хочете продавати свій продукт у польські або центральноєвропейські торговельні мережі, зв'яжіться з нашим офісом, і ми допоможемо вам. Телефон: +48 603 811 818, електронна пошта: freshmarket@freshmarket.eu.
Добавить комментарий
Опция комментирования доступна только для пользователей с купленной подпиской.