PL | EN | RU

Пользуйтесь услугой без ограничений - получайте, анализируйте и сравнивайте подробно цены

Подписаться сейчас!

Ціни на баклажани на оптових ринках Польщі станом на 30 липня 2024 року

2024-07-31 01:23
Источник: www.fresh-market.pl
У цьому звіті ми порівняємо ціни на баклажани на двох оптових ринках Польщі: Варшавському ринку "Bronisze" та Вроцлавському ринку "Targpiast" станом на 30 липня 2024 року.
На Варшавському ринку "Bronisze" ціни на баклажани коливалися в діапазоні від 0.84 до 1.05 євро за кілограм. Зміни у порівнянні з попереднім періодом не було, що свідчить про стабільність цін на цьому ринку.
У Вроцлаві, на ринку "Targpiast", ціни на баклажани були дещо нижчими і становили від 0.52 до 0.73 євро за кілограм. Як і у Варшаві, зміни цін не було зафіксовано, що також вказує на стабільність ринку.
Таким чином, можна зробити висновок, що у Вроцлаві баклажани коштують дешевше, ніж у Варшаві. Це може бути пов'язано з різними факторами, включаючи витрати на транспортування, попит і пропозицію на місцевих ринках.
Більше інформації щодо цін на свіжі овочі та фрукти доступно за підпискою на fresh-market.info.
Якщо ви хочете продавати продукцію до польських або центральноєвропейських мереж торгових центрів, зв'яжіться з нашим офісом, і ми допоможемо вам. Телефон: +48 603 811 818, email: freshmarket@freshmarket.eu.
Добавить комментарий
Опция комментирования доступна только для пользователей с купленной подпиской.